Tapahtumassa on mielenkiintoinen joukko näytteilleasettajia.

  • Näytteilleasettajat löydät kahdesta eri aulakerroksesta.
  • Kun olet rekisteröitynyt tapahtumavieraaksi, voit lähempänä tapahtumaa ladata mobiiliin tapahtumasovelluksen ja näet kunkin osaston sijainnin näyttelykartasta. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

MEHILÄINEN

Mehiläinen on yksi Suomen suurimpia psykologi- ja psykoterapiaosaamisen keskittymiä. Haluamme uudistaa mielenterveysalaa, tarjota Suomen laadukkainta hoitoa sekä monipuolisia työmahdollisuuksia psykologeille ja psykoterapeuteille.

Tarjoamme Mehiläisessä mielenterveyden ammattilaisille aidosti merkityksellistä työtä, jota tukevat laadukkaat työvälineet, tukiprosessit, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet.

Mehiläisessä voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä psykologina

  • Mehiläisen Psykologivälitys tarjoaa psykologeille helpon ja joustavan tavan toimia yrittäjänä, monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansaintaan. Huolehdimme palveluiden markkinoinnista, myynnistä ja sopimusten teosta sekä tarjoamme työhön työvälineet. Vastaavat psykologimme auttavat, ohjaavat ja konsultoivat psykologejamme. Psykologivälityksessä voi työskennellä joko säännöllisemmin tai keikkaluontoisesti. Voit liittyä Psykologivälityksen verkostoon, vaikka et vielä olisikaan ammatinharjoittaja!
  • Mehiläinen tarjoaa myös työ- ja organisaatiopsykologiasta kiinnostuneille psykologeille töitä työterveyspsykologin työtehtävissä. Työterveyspsykologit toimivat omien vastuuyritystensä moniammatillisissa työterveystiimeissä oman alan asiantuntijana. He työskentelevät asiakasyritysten johdon, henkilöstöhallinnon, esimiesten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa. Työn tavoitteena on tuottaa ennaltaehkäiseviä ratkaisuja asiakasyritysten työhyvinvointiin, tuottavuuteen ja hyvän työilmapiirin kehittämiseen sekä työkyky- ja terveyshaasteisiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työterveyspsykologit voivat työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajina, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. 

Tule osaksi Mehiläisen yhteisöllistä ammattilaisten joukkoa!

Lue lisää Mehiläisen työmahdollisuuksista klikkaamalla tästä


TERVEYSTALO

Terveystalossa arvostetaan mielen hyvinvoinnin palveluita ja niihin panostetaan - teemme pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä työtä palveluidemme kehittämisessä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa asiakastyötä. Moniammatillinen työskentely-ympäristömme mahdollistaa sinun keskittymisesi omaan erikoisosaamiseesi. Haluamme olla ammattilaisillemme luotettavin ja houkuttelevin työntekopaikka ja taata mahdollisuuden monipuoliseen kouluttautumiseen ja urakehitykseen.

Tarjoamme ammatillisesti mielenkiintoisia työtehtäviä psykologeille, psykoterapeuteille sekä muille alan ammattilaisille. Psykologina voit työskennellä lääkärikeskuksissamme, ulkoistetuilla terveysasemillamme sekä julkisen puolen yhteistyöpisteissämme. Lääkärikeskuksissa työskentely on mahdollista Mielen Fokuksen erikoisyksiköissä, työterveydessä sekä organisaatiopsykologian parissa. Meillä voit myös pätevöityä työterveyspsykologiksi Terveystalon sisäisellä pitkällä kurssilla. Tule mukaan kanssamme taistelemaan terveemmän elämän puolesta!

Lisätietoja:

Psykologina ja psykoterapeuttina Terveystalossa

Avoimet työpaikat

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Visiomme on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia.


MPS-Yhtiöt Oy

MPS-Yhtiöt Oy on johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Meillä on maanlaajuisesti Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun, Vaasan ja Kuopion toimistoissa 27 psykologikonsultin työyhteisö ja lisäksi 12 psykologiassistenttia. Konsultin työ MPS:llä on erittäin monipuolista. Toteutamme toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöstöön liittyviä projekteja, sillä asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, ja tulevat hyvin erilaisilta toimialoilta. Psykologikonsultit tekevät henkilöarviointeja, rekrytointeja, uravalmennuksia ja henkilöstön kehittämispalveluja. Huolehdimme psykologiemme ammatillisesta kehittymisestä ja psykologien ammatti-identiteetin vahvistamisesta mm. koulutusten ja valmennusten, säännöllisesti kokoontuvan psykologifoorumin ja työnohjauksen avulla.

Parasta työssäni ovat ehdottomasti asiakkaat – mahdollisuus nähdä erilaisia toimialoja ja organisaatioita sekä tuottaa henkilöstöratkaisuja vaihteleviin tarpeisiin pitkäjänteisissä yhteistyösuhteissa. Näen työni merkityksellisenä ja vaikuttavana – unohtamatta työn haastavuutta ja vapautta osana osaavaa psykologiyhteisöä sekä koko MPS:n huippuporukkaa!" Hanna, psykologikonsultti, MPS:llä 17 vuotta

Tarjoamme psykologeillemme itsenäisyyttä, vapautta ja vaikuttavuutta. Luotamme jokaiseen tekijäämme ja meillä tekijät voivat vaikuttaa suuresti siihen, miten ja millaisia projekteja tai toimeksiantoja tekevät. Vaikka työmme itsenäistä onkin, teemme silti myös tiivistä yhteistyötä kollegoidemme kanssa mm. moniammatillisissa palvelutiimeissä.

Lue meistä lisää Meille töihin -sivulta!

Avoimet työpaikat 

NÄYTTEILLEASETTAJAT

AALTO-AULA / 1. KERROS

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Meille töihin

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut noin 280 000 asukkaalle. Olemme lähellä asikkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä.  


Coronaria

Coronaria on 100% kotimainen terveyspalvelualan yritys.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäkuntoutusta, kuntoutuskursseja sekä erilaisia terveyspalveluja yli sadassa toimipisteessä ympäri Suomen.

Tiimeissämme työskentelee kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaisia mukaan lukien psykologeja, neuropsykologeja ja psykoterapeutteja. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain. Meillä on mahdollista tehdä monipuolista psykologityötä ja vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä kehittymiseen.

Tule osastollemme, niin jutellaan lisää!

4,2/5 Henkilöstötyytyväisyys
4,7/5 Asiakastyytyväisyys


Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue 

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Soitessa työskentelee n. 3800 eri alojen ammattilaista. Soitessa vallitsee reilu tekemisen meininki, työntekijöi­hin luotetaan ja heitä kunnioitetaan. Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vastanneista yli 75% suosittelee Soitea työnantajana.

Arvostamme henkilöstön hyvinvointia ja henkilöstöä kannustetaan osallistumaan sisäiseen, alueelliseen ja ulkoiseen koulutukseen osaamisen ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Samalla kun henkilökunnan tietotaitoa kehitetään, varmistetaan asiakkaan vastaanottaman palvelun korkea laatu.

 


Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen arvot ovat luottamus, rohkeus, välittäminen ja oikeudenmukaisuus.


NÄYTTEILLEASETTAJAT

AALTO-AULA / 2. kerros

Sofita Oy

Sosiaalityön asiantuntijoiden ja psykologien uusi aika.

Sofita auttaa hyvinvointialueita katsomaan kohti vahvempaa tulevaisuutta. Tuomme alan parhaat erityisasiantuntijat juuri sinne, minne tarvitset. 

Sofita sovittaa yhteen organisaatioiden ja työntekijöiden työelämätarpeet joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Tuotamme asiakkaillemme psykologien, sosiaalityöntekijöiden ja sosionomien kattavat asiantuntijapalvelut muun muassa täydentävän työvoiman ja suorarekrytoinnin avulla, tarjoten samalla asiantuntijoillemme heidän erityisosaamisensa arvoiset uramahdollisuudet.


Etelä-Karjalan hyvinvointialue EKHVA

Etelä-Karjalan hyvinvointialue tarjoaa houkuttelevan työympäristön sekä monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille koko Etelä-Karjalan maakunnassa.

Hyvinvointialueella sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoiminta tuotetaan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti alueen noin 127 000 asukkaalle yhtenä joukkueena yli sadassa toimipisteessä. Etelä-Karjalan hyvinvointialueen tavoitteena on olla rohkea edelläkävijä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista, jossa työntekijät ovat onnellisia ja ylpeitä työstään. Jokaisen työhyvinvointi on tärkeää ja ideointikulttuuri on osa yhteistä työtä.  

Lue lisää meistä www.ekhva.fi.


Formulaattori

Mikä on Formulator?

Formulator on ratkaisu, joka tekee psykologisesta tapausjäsennyksestä helppoa niin mielenterveyden ammattilaisille kuin asiakkaille. Standardoidulla tutkimusnäyttöä hyödyntävällä lähestymistavalla automatisoimme asiakkaan ensimmäisen askeleen helpottaaksemme ja nopeuttaaksemme aitojen tulosten saavuttamista.

Tee tapausjäsennys oikealla tavalla ja hanki paras lähtökohta tulevalle työskentelylle - valmistele asiakkaat yhteiselle matkallenne Formulatorin avulla.


Helsingin kaupunki

Kasvatuksen ja koulutuksentoimiala

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Tavoitteenamme on olla maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia.

Tule mukaan ja auta meitä onnistumaan!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii.

Avoimet työpaikat löydät osoitteesta helsinkirekry.fi !


HUS Lastenpsykiatria

HUS Lastenpsykiatrian linjassa tutkimme ja hoidamme alle 13-vuotiaita erikoissairaanhoitoa tarvitsevia lapsia yhteistyössä heidän perheidensä ja verkostojensa kanssa.

Lastenpsykiatriassa psykologit toimivat osana moniammatillisia työryhmiä niin avohoidossa kuin osastohoidossakin.

Meillä psykologin työnkuva on monipuolinen, joten pääset kehittymään ammattilaisena ja tekemään merkityksellistä työtä terveydenhuollon näköalapaikalla.


Nordhealth Finland 

Thousands of healthcare professionals around the world use Nordhealth’s software and APIs to help improve care, save time and grow their business. We bring together everything that’s required to manage a healthcare business digitally.


Oulun yliopisto

Täydentävien opintojen keskus

Oulun yliopiston täydentävien opintojen keskus on alalla tunnustettu ja tunnistettu toimija alueellisesti ja valtakunnallisesti. Täydentävien opintojen keskuksella on pitkä kokemus kansallisista ja kansainvälisistä koulutus- ja kehittämishankkeista. Yksiköllä on myös vahvaa osaamista eri alojen pätevöittävien koulutusten järjestämisestä.


Täydennyskoulutuksistamme löydät monipuolisen valikoiman akateemiseen huippuosaamiseen perustuvia koulutuksia, joiden avulla pysyt mukana työelämän muutoksissa, verkostoidut ja kehityt alasi asiantuntijana.


Pohjanmaan hyvinvointialue

Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa.

Valitsetpa työpaikan mistä tahansa Pohjanmaalla, kohtaat kaunista luontoa, kulttuurielämyksiä sekä monia erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Pohjanmaahan on helppo ihastua! Hyvinvointialueella työskentelee jo 8500 henkilöä Kruunupyystä pohjoisessa Kristiinankaupunkiin etelässä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä yksilöllisesti omassa ammattiroolissasi, ja olet osa tiimiä, jossa saat perehdytystä ja tukea kollegoiltasi.

Tervetuloa meille!


Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote


MUKANA MYÖS AALTO-AULAN 2 kerroksessa:


Hogrefe Psykologien Kustannus Oy

https://www.hogrefe.fi/


Kymenlaakson hyvinvointialue 

https://kymenhva.fi/tule-meille-toihin/


Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry 

https://vastuu.fi/


Therapeia-säätiö

https://www.therapeia-saatio.fi/


Tieteellinen hypnoosi ry

https://tieteellinenhypnoosi.fi/


Psykologiliitto pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.

HYVINVOINTIALUE palvelee osallistujia koko tapahtuman ajan.

***

Tarkemmat ajat ilmoittautuneiden tapahtumasovelluksessa.

***

Tarjolla rentouttavaa intialaista päähierontaa, pikakampauksia ja -meikkejä.