Tapahtuman pääsponsorit


Instru Optiikka on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen.

Yhteensä meitä Instru optiikkalaisia on noin 1000.

 Olemme osa optisen alan maailman johtavaa GrandVision N.V. -konsernia, jonka liikevaihto on n. 4 miljardia euroa ja jolla on 7400 optikkoliikettä yli 40 maassa. Kattava myymäläverkostomme, yli sadan vuoden kokemuksemme sekä kansainvälinen yhteistyömme luovat vakaan pohjan kehityksellemme ja asiakaspalvelullemme. 

Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Kolme erilaista ketjua mahdollistavat asiakastarpeiden monipuolisen ymmärtämisen ja niihin vastaamisen.

 

 

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti.

Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3700 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4,7 miljardia SEK (2021). Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla.

Digitalisoinnin, sopimusmyynnin ja muiden innovatiivisten konseptien avulla, Synsam Groupilla on vahva asema pohjoismaisilla optiikkamarkkinoilla, mm. asiakastyytyväisyydessä, tuotetarjonnassa ja vastuullisessa toiminnassa. Synsam Group on listattu Nasdaq Stockholmiin (SYNSAM).

Tapahtuman mahdollistavat