Osallistuminen

Oulu Optometria Forum koulutuspäivän luennoista voit hakea 5 täydennyskoulutuspistettä. Osallistuminen on mahdollista paikan päällä Lapland Hotels Oulun kokoustiloissa 10.9.2022 tai stream-yhteyden välityksellä mistä vain.

 

Hinnat

Koulutus paikan päällä 159€

Hintaan sisältyy herkullinen ja monipuolinen lounas Lapland Hotels Oulun viihtyisässä ravintolasalissa sekä aamu- ja iltapäiväkahvi avarassa atriumissa. Atriumissa on myös mahdollisuus tutustua näytteilleasettajiin taukojen aikana.

Julkaisemme luentokokonaisuuden sisältöä Ohjelma -sivulla ja sosiaalisen median syötteissämme Facebookissa ja Instagramissa.

Koulutus stream-yhteydellä 199€

Stream-tallenteisiin on mahdollista palata myös tapahtuman jälkeen. Luennot ovat katsottavissa 25.9.2022 asti. 

Koulutus opiskelijalle paikan päällä / Stream-yhteydellä 109€

Opiskelijahinta koskee OAMK ja Metropolian optometrian opiskelijoita.

Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksesssä. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma järjestetään hybridimuodossa eli voit osallistua joko paikan päällä tai etänä stream-yhteydellä. Jos viranomaismääräyksistä johtuen joudumme järjestämään tapahtuman etänä, ilmoittautuneita infotaan välittömästi jatkotoimenpiteistä. Tapahtuman järjestyessä täysin etänä stream-yhteyden välityksellä, ei muutos oikeuta peruutukseen.

Tulethan tapahtumaan vain terveenä! Halutessasi voit vaihtaa paikan päällä osallistumiseen oikeuttavan lippusi stream-etäyhteyslippuun erotuksen hinnalla (40€). Stream-etäyhteydellä näytettävät luennot ovat katsottavissa vielä tapahtuman jälkeenkin. Pääset vaihtamaan lippusi etäyhteyteen tästä.

Sponsored by