Osallistuminen

Oulu Optometria Forum koulutuspäivän luennoista voit hakea 5 täydennyskoulutuspistettä. Osallistuminen on mahdollista paikan päällä Lapland Hotels Oulun kokoustiloissa 10.9.2022 tai stream-yhteyden välityksellä mistä vain.

 

Hinnat

Koulutus paikan päällä 159€

Hintaan sisältyy herkullinen ja monipuolinen lounas Lapland Hotels Oulun viihtyisässä ravintolasalissa sekä aamu- ja iltapäiväkahvi avarassa atriumissa. Atriumissa on myös mahdollisuus tutustua näytteilleasettajiin taukojen aikana.

Julkaisemme luentokokonaisuuden sisältöä Ohjelma -sivulla ja sosiaalisen median syötteissämme Facebookissa ja Instagramissa.

Koulutus stream-yhteydellä 199€

Stream tallenteisiin on mahdollista palata vielä tapahtuman jälkeenkin.

Koulutus opiskelijalle paikan päällä / Stream-yhteydellä 109€

Opiskelijahinta koskee OAMK ja Metropolian optometrian-perustutkintoa suorittavia opiskelijoita. Opiskelijoiden osallistumislippuja paikan päällä on rajattu määrä.

Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksesssä. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma järjestetään hybridimuodossa eli voit osallistua joko paikan päällä tai etänä stream-yhteydellä. Jos viranomaismääräyksistä johtuen joudumme järjestämään tapahtuman etänä, ilmoittautuneita infotaan välittömästi jatkotoimenpiteistä. Tapahtuman järjestyessä täysin etänä stream-yhteyden välityksellä, ei muutos oikeuta peruutukseen.

Tulethan tapahtumaan vain terveenä! Halutessasi voit vaihtaa paikan päällä osallistumiseen oikeuttavan lippusi stream-etäyhteyslippuun erotuksen hinnalla (40€). Stream-etäyhteydellä näytettävät luennot ovat katsottavissa vielä tapahtuman jälkeenkin. Pääset vaihtamaan lippusi etäyhteyteen tästä.

Sponsored by