Osallistuminen

Oulun Optometria Forumissa näet 5 luentoa, joista voit hakea 5 täydennyskoulutuspistettä. Osallistuminen on mahdollista paikan päällä Oulun Radisson Blu hotellissa 11.9.2021 tai kotisohvalta stream-yhteyden välityksellä missä vain!

Hinnat

Koulutus paikan päällä 149€

Hinta sisältää monipuolisen lämpimän lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvituksen. Taukojen aikana on mahdollista tutustua näytteilleasettajiin. Tarkempaa infoa löydät sivulta Ohjelma.

Koulutus Stream-yhteydellä 189€

Streamiin on mahdollista palata tapahtuman jälkeen.

Koulutus opiskelijalle paikan päällä / Stream-yhteydellä 99€

 

Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksesssä. Ilmoittautuminen on sitova. Pyrimme ensisijaisesti järjestämään tapahtuman paikan päällä. Jos viranomaismääräyksiä kiristetään tapahtuman järjestämisestä, ilmoittautuneita infotaan välittömästi jatkotoimenpiteistä. Tapahtuman järjestyessä etänä Stream-yhteyden välityksellä, muutos ei oikeuta peruutukseen.

Tulethan tapahtumaan vain terveenä! Mikäli olet oireinen tai paikan päällä osallistuminen mietityttää, voit vaihtaa paikan päällä osallistumiseen oikeuttavan lippusi Stream-etäyhteyslippuun erotuksen hinnalla (40€). Stream-etäyhteydellä näytettävät luennot ovat katsottavissa 2 viikon ajan. Pääset vaihtamaan lippusi etäyhteyteen tästä.