Usein kysytyt kysymykset

1. Voiko tapahtuman perua?

Voit perua tapahtuman viimeiseen ilmoittautumispäivään 18.9. asti maksutta. Tämän jälkeen sovelletaan Suomen Lukiolaisten Liiton peruutusehtoja. Mikäli et ole varma, onko peruutuksesi syy sellainen, että voisit saada rahat takaisin, ota yhteys Eetuun, eetu.saari@lukio.fi tai 050 323 4226.

2. Miten pääsen tapahtumalle?

Helpoin tapa päästä Jyväskylään on junalla, myös busseja kulkee. Matkaseuraa kannattaa kysellä esim. oman lukion tai oman Suomen Lukiolaisten Liiton paikallisten lukiolaisten suunnalta. Yhteystiedot paikallisten lukiolaisten tyypeihin löydät sivulta www.lukio.fi/piirit. Matkakulujen korvausta voi kysyä esim. oman lukion opiskelijakunnalta. 

3. Miten ruokailut on järjestetty tapahtuman aikana?

Ennen tapahtuman alkua kannattaa ehdottomasti syödä jotain, tai vähintään ottaa pientä evästä mukaan, sillä ruokatauko on vasta muutama tunti tapahtuman alun jälkeen. Lauantain ja sunnuntain ruokailut ovat omakustanteisia. Jos olet ilmoittautuessa ostanut tapahtumalipun hotellimajoituksella, niin maksuun sisältyy hotelliaamupala, joka kannattaa hyödyntää!

4. Missä majoitumme?

Jos olet ilmoittautuessa valinnut lipputyypin, johon kuuluu majoitus, majoitut Solo Sokos Hotel Paviljongissa (Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä). Majoitumme kahden tai kolmen hengen huoneissa. Ilmoittautumislomakkeelle annetut huonekaveritoiveet pyritään ottamaan huomioon.

Mikäli olet Jyväskylässä lauantaina reippaasti ennen tapahtuman alkua, voit viedä tavaroita hotellille säilytykseen. Huoneet ovat pääsääntöisesti saatavissa vasta myöhemmin lauantaina iltapäivällä. Sisäänkirjautuminen hotelliin tapahtuu joko ruokatauolla tai iltaohjelman jälkeen. Uloskirjautuminen tapahtuu sunnuntaiaamuna ennen tapahtumapaikalle siirtymistä.

5. Miksi tapahtumalla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita?

Liiton toiminnassa halutaan, että jokainen on tervetullut tapahtumalle omana itsenään ilman pelkoa siitä, että joutuu kiusatuksi, olemaan yksin, osallistumaan pakosta ohjelmanumeroihin tai että henkilö oletetaan väärin. Tästä syystä noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.