Syyspäivät 2.-3.9.2023 Oulu

Lukiolaisten Syyspäivät ovat tämän vuoden paras mahdollisuus kouluttautua, kehittää itseään sekä tutustua liiton toimintaan hauskaa pitäen. Tätä tapahtumaa et halua missata!

Syksyn alun lukiolaispäivät sukeltaa vaikuttamisen saloihin. Syyspäivillä lukiolaiset pääsevät vaikuttamaan Lukiolaisten liiton linjoihin vuodelle 2024, osallistumaan erilaisiin työskentelyihin ja hemmottelemaan itseään osana terävää lukiolaisjoukkoa. Tulet olemaan osa reippaasti yli satapäistä lukiolaisjoukkoa, joten hyvä seura on taattu!


ILMOITTAUTUMISESTA 

Ilmoittautuminen alkaa 17.7. Tapahtuman hinnaksi tulee Lukiolaisten jäsenille majoituksien ja ruokailujen kanssa 60 euroa. Kuitenkin Early Bird -lipun hintana on jäsenille 50€, mikäli ilmoittaudut 31.7. mennessä. Early Bird -alennuksen saat käyttöösi "aikainenlintu" -koodilla. Mikäli et vielä ole Lukiolaisten jäsen, on tapahtuman hinta 100€ (jäseneksi voit liittyä täällä). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.8. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen eetu.saari@lukio.fi. Tapahtuman peruutusehdot löydät täältä. Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiin. Jos vahvistusta ei kuulu, ilmoittautumisesi ei välttämättä ole onnistunut. 

Hintaan kuuluu majoitus, aamiainen hotellissa ja  huikea ohjelma.

HUOM! Voit myös hakea tapahtumatukea osoitteessa bit.ly/tapahtumatukisll  31.7. mennessä.


TIETOSUOJA

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja.


ESTEETTÖMYYS

Koulutustilat eivät ole esteettömät pyörätuolilla liikkumiseen (tiloissa ei ole käytettävissä hissiä, ja useimmat tiloista ovat toisessa tai kolmannessa kerroksessa). Mikäli tarvitset kuuloon, näköön, liikkumiseen tai muihin asioihin liittyviä erityisjärjestelyjä, ilmoitathan siitä lomakkeella.

Ilmoitathan myös sairauksista, joista järjestäjän olisi hyvä tietää.

Suomen Lukiolaisten Liitto tarjoaa maksuttoman osallistumisen osallistujan henkilökohtaiselle avustajalle. Ilmoitathan myös mahdollisesta avustajasta ilmoittautumislomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen.

Tarkemmissa esteettömyyteen tai erityisjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumasihteeri Eetuun (eetu.saari@lukio.fi)


TAPAHTUMAN TURVALLISUUS 

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Päihteetön aika alkaa menomatkasta ja päättyy paluumatkan loputtua. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle.

Jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen turvallisesti ja yhdenvertaisesti, noudatamme kaikki turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhdenvertaisuudesta huolehtii häirintäyhdyshenkilöt. 

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöitä ovat

Ada Mustonen, 044 330 4410

August Kiattrakoolchai, 0453333166

Iina-Lotta Kuisma, 044 521 7581

Sanni Salmenoja, 050 542 2956 (järjestöasiantuntija)

Häirintäyhdyshenkilöihin saat yhteyden puhelimitse tai lomakkeella bit.ly/hahy23

Tapahtuman osallistujat ovat vakuutettuja. Vakuutus koskee itse koulutusta, sekä matkoja tapahtumaan ja takaisin.


‚Äč
LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Hugo Pylkkö, hugo.pylkko@lukio.fi, 050 378 9444

Sanni Salmenoja, sanni.salmenoja@lukio.fi, 050 542 2956