Kevätpäivät 19.–21.05.2023

Kevätpäivät ovat täällä jälleen! Tällä kertaa Kevätpäivät järjestetään Kouvolassa 19.–21.5. Nuorisokeskus Anjalassa. Tapahtumapaikalle järjestetään bussikuljetus Kouvolan juna-asemalta perjantaina, sekä takaisin Kouvolaan sunnuntaina. 

Tarkemmat tiedot tapahtumasta saatte tapahtumakirjeestä, joka lähetetään tuttuun tapaan. Kirje saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

ILMOITTAUTUMISESTA 

Ilmoittautuminen alkaa 22.3. Tapahtuman hinnaksi tulee Lukiolaisten jäsenille majoituksien ja ruokailujen kanssa 60 euroa. Kuitenkin Early Bird -lipun hintana on jäsenille 50€, mikäli ilmoittaudut 6.4. mennessä. Early Bird -alennuksen saat käyttöösi "aikainenlintu" -koodilla. Mikäli et vielä ole Lukiolaisten jäsen, on tapahtuman hinta 100€ (jäseneksi voit liittyä täällä). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.4. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen eetu.saari@lukio.fi. Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiin. Jos vahvistusta ei kuulu, ilmoittautumisesi ei välttämättä ole onnistunut. 

Hintaan kuuluu majoitus, kaikki ruokailut ja  huikea ohjelma.

HUOM! Voit myös hakea tapahtumatukea osoitteessa bit.ly/tapahtumatukisll  19.4. mennessä.

TIETOSUOJA

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuman tilat ovat pääosin esteettömät pyörätuolilla liikkumiseen. Mikäli tarvitset kuuloon, näköön, liikkumiseen tai muihin asioihin liittyviä erityisjärjestelyjä, ilmoitathan siitä lomakkeella.

Ilmoitathan myös sairauksista, joista järjestäjän olisi hyvä tietää.

Suomen Lukiolaisten Liitto tarjoaa maksuttoman osallistumisen osallistujan henkilökohtaiselle avustajalle. Ilmoitathan myös mahdollisesta avustajasta ilmoittautumislomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen.

Tarkemmissa esteettömyyteen tai erityisjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumasihteeri Eetuun (eetu.saari@lukio.fi)

TAPAHTUMAN TURVALLISUUS 

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Päihteetön aika alkaa menomatkasta ja päättyy paluumatkan loputtua. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle.

Jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen turvallisesti ja yhdenvertaisesti, noudatamme kaikki turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhdenvertaisuudesta huolehtii häirintäyhdyshenkilöt. 

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöitä ovat

Ada Mustonen, 044 330 4410

August Kiattrakoolchai, 0453333166

Iina-Lotta Kuisma, 044 521 7581

Aino Miikki, 050 542 2956 (järjestöasiantuntija)

Häirintäyhdyshenkilöihin saat yhteyden puhelimitse tai lomakkeella bit.ly/hahy23

Tapahtuman osallistujat ovat vakuutettuja. Vakuutus koskee itse koulutusta, sekä matkoja tapahtumaan ja takaisin.

‚Äč
LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Hugo Pylkkö, hugo.pylkko@lukio.fi, 050 378 9444

Aino Miikki, aino.miikki@lukio.fi, 050 542 2956