Näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisten koulutus- ja verkostoitumistapahtuma NÄE2022 Optometriapäivät
- Havaintojen ja löydöksien kautta ratkaisuihin

AIKA: 12.-13.2.2022
PAIKKA: Virtuaalitapahtuma

NÄE2022 -Optometriapäivät järjestetään virtuaalitapahtumana ja koostuvat kahden päivän koulutustapahtumasta sekä kattavasta ammattilaisnäyttelystä, jossa näytteilleasettajilla mahdollisuus esitellä uutuustuotteitaan: optometrisia laitteita, kehyksiä, linssejä sekä piilolaseja.

Alan ykköstapahtumassa tarjolla ajankohtaista ja inspiroivaa asiaa kaikille optisella alalla työskenteleville. Maagisen tunnelman tapahtumaan takaa juontajana toimiva Suomen tunnetuin lääkäri-taikuri Martti Vannas

10 täydennyskoulutuspistettä optometristeille (OHJELMA I)

Virallinen koulutusohjelma oikeuttaa täydennyskoulutuspisteisiin, joita voi kerryttää seuraamalla kaikki luennot lauantaina kuuden ja sunnuntaina neljän, yhteensä 10 pisteen verran. Yhden tunnin ohjelmakokonaisuus vastaa yhtä täydennyskoulutuspistettä.

Luennot ovat katsottavissa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen ja täydennyskoulutuspisteitä voi kerätä myös katsomalla osan ohjelmasta jälkikäteen. 

Tutustu ohjelmaan!

KAUPPA & TRENDIT -ohjelmakokonaisuus (OHJELMA II)

Lauantaina 12.2. tarjolla on lisäksi KAUPPA & TRENDIT -rinnakkaisohjelmaa digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median sekä muodin ja trendien workshoppien muodossa.

Ohjelmakokonaisuuteen voi osallistua myös ilman, että muuten osallistuu tapahtumaan.

Tutustu rinnakkaisohjelmaan!

Tervetuloa oppimaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan!
Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

YHTEYSTIEDOT

Tapahtumavastaava
Hanna-Liisa Erkheikki
hanna-liisa.erkheikki@naery.fi
puh. 040 5241718