Team Finland -päivä 2019:  
Koko maailma avoinna yrityksellesi 

 
Aika: 22.8.2019 klo 8.00 – 16.00
Paikka: Messukeskus, Siipi, Helsinki

Mikä myy ja miksi? Minkälaista sparrausta, rahoitusta ja muita palveluita yrityksellesi on tarjolla myyntiosaamisen vauhdittamiseksi ja uusien markkinoiden avaamiseksi?

Team Finland -päivä tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa kokemuksia muiden suomalaisten vientiyritysten kanssa ja tavata Team Finland -verkoston asiantuntijoita 90 eri maasta.

Osallistu klinikoihin ja round table -keskusteluihin

Päivän aikana järjestetään sessioita, joissa saat ajankohtaista tietoa eri markkina-alueista ja yrityksille tarjolla olevista kansainvälistymispalveluista. Samalla pääset verkottumaan samalle markkinalle tähtäävien tai siellä jo toimivien yritysten kanssa ja kuulemaan yritysten onnistumisista ja opeista.

Sessioiden aiheita ovat yritysten rahoitus- ja kansainvälistymispalvelut sekä Australian, Indonesian, Venäjän, Intian, USA:n, Japanin, Lähi-idän, Afrikan, Kiinan ja monen muun kiinnostavan alueen markkinat. Lähialueiden markkinoille pääsyä käsittelemme monissa temaattisissa klinikoissa.

Voit varata kahdenkeskisiä speed dating -keskusteluja suurlähettiläiden ja muiden kansainvälistymisen asiantuntijoiden kanssa. Paikalle saapuu kymmeniä suurlähettiläitä ja muun muassa Business Finlandin asiantuntijoita ympäri maailman.

Ilmoita kiinnostuksesi tapaamisiin ilmoittautumisen yhteydessä. Avaamme tapaamispalvelun elokuussa viikolla 32, jolloin saat ohjeet henkilökohtaisen tapaamisen varaamiseksi.

Tilaisuus on maksuton kutsutilaisuus, ja se edellyttää ennakkoilmoittautumista. Voit tehdä ilmoittautumisen alla olevan lomakkeen kautta.

 

Team Finland -päivä on Team Finland -verkoston vuosittainen tapahtuma kasvuyrityksille. Team Finland -verkostoon kuuluvat organisaatiot edistävät yritysten vientiä ja kansainvälistymistä. Verkoston yhteisiä palvelukokonaisuuksia ovat esimerkiksi Team Finland -vierailut, Market Opportunities -markkinatietopalvelu ja muut kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -päivän pääjärjestäjät ovat Business Finland, ulkoministeriö ja Finnvera. Ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana mm. Suomalais-Venäläinen Kauppakamari,  Keskuskauppakamari, Finnpartnership, työ- ja elinkeinoministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoa Team Finland -verkostosta: www.team-finland.fi

Peruutukset ja lisätiedot:
teamfinland@mestudio.fi