Puhujat 2011

Reidar Wasenius

BRIIM inc.

Reidar on toiminut koulutuksen, viestinnän ja palvelukehityksen parissa mm. Samsungilla, Nokialla, Soneralla/Telecom Finlandilla, useissa mediayhtiöissä, kouluissa ja korkeakouluissa. Hänen osaamisalueitaan ovat digitaaliset mediat, tehokas verkostoituminen, sosiaalisten medioiden mahdollisuudet ja uhat, nettihuijaukset, tekoälyn uhat ja mahdollisuudet, työssä pärjääminen, oppiminen sekä Aivobic ja muut aivotreenit.

Reidar on erityisen kokenut kouluttaja mielen kykyjen, kuten keskittymiskyvyn, päätöksenteon, motivoitumisen ja luovuuden kehittämisessä niin, että ihmiset voivat parantaa työssä jaksamistaan ja saavuttaa parempia tuloksia. Koulumaailmassa Reidarin mieliteemoja ovat oppilaiden lahjakkuuden vaaliminen ja oppimisvalmiuksien kehittäminen.

 

 

Anssi Vanjoki

Anssi Vanjoki toimii tällä hetkellä itsenäisenä monitoimijana palveltuaan yli 30 vuotta johtotehtävissä Nokiassa ja 3M:ssä. Hänet tunnetaan parhaiten työstään Nokian brändin kehittäjänä. Anssi on saanut Mobile Entertainment Forumin Personal Life Time -palkinnon ja hänet on valittu 25 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon internetin tulevaisuuden määrittelyssä.

Anssi on Amer Sports Oyj:n hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Sonova Holding AG:ssa, joka on johtava kuuloterveydenhuollon palveluntarjoaja, Hän on 1. luokan ritari Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnassa ja Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentaja.

Olli Pekonen

Beneq

Olli Pekosella on pitkä kokemus tuotekehityksestä, ohjelmistoalasta, elektroniikasta ja IPR:stä. Hän on toiminut R&D managerina Nokialla, ohjelmistoyrittäjänä (osakas ja perustajajäsen APLAC Solutions Oy:ssä / AWR-APLAC Oy:ssä) sekä patenttialalla mm. tutkijainsinöörinä PRH:ssa. Vuoden 2009 alusta lukien Olli on ollut Beneq Oy:n IPR-asioiden johtaja. Ollin kiinnostuksen kohteita ovat mm. IPR:n käyttö, arvotus ja arviointi, sekä innovaatioprosessien parantaminen erityisesti PK-yritysten piirissä. Olli on koulutukseltaan tekniikan tohtori (sähkömagnetiikka), ja töiden ohella hän puskee MBA-opintojaan päätökseen AaltoEE:ssä.

 

 

Lawrence Bickers

Coller capital

Lawrence is a Manager based in the firm’s London office. He is responsible for the operations of the Ventures and Intellectual Property (IP) Group within Coller Capital, with a focus on the technical due diligence of IP acquisitions.

Prior to joining Coller Capital in 2007, Lawrence was Vice President of European Partnerships at IPValue. He previously held a number of roles at British Telecom including Head of Intellectual Property Exploitation, Head of Access Network Investment Programme and Head of Access Network Research. He holds five patents.

Lawrence has a First Degree from the University College of North Wales and a Masters Degree from the University of Essex. He is a founding member and graduate of the British Telecom Masters Degree and a Chartered Engineer.

Lisätiedot ja kyselyt:
Viestintäpäällikkö Marika Kojo, marika.kojo@papula-nevinpat.com
Tapahtuman käytännön järjestelyt: papula-nevinpat@mestudio.fi