IPR-huippuseminaari 2019

IPR-alan odotettu IPR-huippuseminaari järjestetään 6. helmikuuta 2019 Helsingin Pörssitalolla. Tule kuulemaan valovoimaisia ja energisoivia huippupuheenvuoroja keskellä Suomen pimeintä vuodenaikaa!

Herkullisen aamiaisen jälkeen lavalle astuvat Helsingin yliopiston professorit Kirsti Lonka ja Timo Honkela yhteispuheenvuorollaan ”Tekoäly osaamisen, innovaatioiden ja rakentavan vuorovaikutuksen tukena.” Juha Kokkonen Canatu Oy:stä tulee kertomaan, kuinka IPR-asiat ovat korostuneet heidän yrityksensä ja tuotteidensa kehityskaaressa.

Tänä vuonna kansainvälisen puheenvuoron pitävät palkitun asianajotoimiston Potter Clarksonin osakkaat Saiful Khan ja Nick McDonald aiheenaan “Certainty in an Uncertain World”. Puheenvuorossaan he paneutuvat mm. Brexitin tuomiin vaikutuksiin IPR-asioissa sekä viimeisimpiin patenttioikeudenkäynteihin Isossa-Britanniassa.

Lopuksi case-esimerkin meille tulee jakamaan Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara. Hän kertoo meille kansainvälisen lifestylebrändin kasvutarinan ja valottaa, kuinka IPR-asiat ovat vaikuttaneet kasvuun matkan varrella.

Tilaisuuden moderoi FIBANin toimitusjohtaja Reidar Wasenius.

Tervetuloa osallistumaan, verkostoitumaan sekä viihtymään! Ilmoittaudu nyt, paikkoja on rajoitetusti.

 

Vuoden 2017 seminaarista sanottua:

"Jälleen kerran aidosti IPR-alan huippuseminaari!”

”Hyvä verkostoitumistilaisuus!”

”Seminaari oli taas laadukas ja laajasta aihealueesta huolimatta jokaisen puhujan jutuissa oli oman työn kannalta mielenkiintoista sisältöä – aikamoinen saavutus, eli hienosti järjestetty seminaari.”

”Kiitos! Hyödyllinen ja herättävä aamupäivä.”

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 6.2.2019
Aika: 08.30-12.30
Paikka: Pörssitalo
(Fabianinkatu 14, Helsinki)

Ohjelma
Ilmoittaudu

Seuraa meitä

  
#IPRhuippu
#IPRhuiput

Lisätiedot ja kyselyt:
Viestintäpäällikkö Marika Kojo, marika.kojo@papula-nevinpat.com
Tapahtuman käytännön järjestelyt: papula-nevinpat@mestudio.fi