Aika: tiistaina 15.9.2020 klo 14.00-16.00
Paikka: Tilaisuus toteutetaan verkkoon striimattavana webinaarina. Linkki webinaariin lähetetään osallistujille myöhemmin. Tilaisuus on osallistujille maksuton.
Tule mukaan kuulemaan 6Aika CircularHoodFood Kiertotalous kaupunkikortteleissa –ruoan vähähiilisyys, urbaani tuotanto ja biojätteen kierto -hankkeen suunnitelmista ja yhteistyömahdollisuuksista hankkeen esittelytilaisuuteen 15.9.2020!
Hanke edistää hiilineutraalin kaupunkiympäristön ja kestävän ruokajärjestelmän syntymistä sekä ruoan hiilijalanjäljen pienenemistä. Vauhditamme uuden liiketoiminnan, yhteistyön ja ratkaisujen syntymistä. Tuloksena syntyy kokonaisnäkemys ruoan kiertotalouden parhaista käytännöistä ja kehitysnäkymistä.
Hankkeessa
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään perjantaina 11.9.2020 klo 16.00 tämän linkin kautta.
Tilaisuuden ohjelma
14.00 Tilaisuuden avaus: ruokavaikuttaja Jyrki Sukula
14.05 CircularHoodFood - kohti ruoan kiertotaloutta, Nea Metsänranta, HSY
14.25 Kaupunkiruoan tuotannon ympäristövaikutukset: sisätilaviljelyn mahdollisuudet ja haasteet, Marja Roitto, HY
Keskustelua kaupunkiruoan tuotannon mahdollisuuksista (moderoitu)
15.30 Mukaan yhteiskehittämiseen - Urbanfarmlab ja taloyhtiöt kokeilualustoina,
Kaj Lindedahl, Metropolia ja Henri Laine, Vantaan kaupunki
16.00 Tilaisuus päättyy
Lisätiedot:
Kiertotalousasiantuntija Nea Metsänranta, HSY, puh. 050 324 6691,nea.metsanranta@hsy.fi
Hankekoordinaattori Laura Karjalehto, HSY, puh. 050 439 3697, laura.karjalehto@hsy.fi