Ilmoittautuminen Erve Asiakas- ja Käyttäjäpäivään ja sen ohjelmaosuuksiin on kaksivaiheinen

Pääset ilmoittautumaan seuraavasti:

1. Käy rekisteröitymässä tapahtumaan lähettämämme linkin kautta.

https://www.criticalcommunicationsweek.com/erillisverkot-programme

Kun olet rekisteröitymässä, näet ohjelmamme tämän Eventoksen tapahtumasivuston Ohjelma-välilehdeltä ja CCWeekin verkkosivulta. Koko viikon ohjelma löytyy myös osallistujaprofiilistasi tapahtuman alustalta.

Huomio: Rekisteröityessä aikavyöhykkeeksi tulee valita (GMT +2, East European Time)

Huomio: Rekisteröitymisesä kysytään melko laajasti tietoja taustaorganisaatiostasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Osassa kysymyksistä voi valita, ettei halua luovuttaa tietoja. Tarkempia ohjeita tähän Käytännön tietoa -välilehdillä. Kehitamme kaikkia tutustumaan niihin!

Rekisteröitymisen loppuvaiheessa on mahdollista kieltää markkinointitietojensa käyttö tapahtuman jälkeen kohdassa: 

If you would like to update your marketing contact preferences, then please click here. (https://contactpreferences.markallengroup.com/ )

Järjestelmän algoritmi tarjoaa sinulle valintojesi perusteella myöhemmin viikon muiden päivien ohjelmaosuuksia seurattavaksi. Rajaamalla valintasi minimiin, voit myös vaikuttaa mahdollisten tapahtuman jälkeisten markkinointiviestien ja yhteydenottojen määrään. 

Huomio: Rekisteröidythän hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Voit käyttää valitsemaasi salasanaa myös seuraavassa vaiheessa 2. tai halutessasi valita uuden. 

2. Saat rekisteröityminen jälkeen sähköpostin osoitteesta hello@swapcard.comsen ohjeilla pääset kirjautumaan omaan osallistujaprofiiliisi. Nyt pääset klikkautumaan tapahtuma-alustalla Erillisverkkojen ohjelma-osuuksiin sekä muihin sinua kiinnostaviin viikon ohjelma-osuuksiin. Voit myös koota itsellesi mieleisen My event -ohjelman klikkaamalla ohjelmaosuuksien oikean laidan sinistä ikonia. Mikäli postia ei näy, tarkista myös roskapostikansiosi.

Huomio: Osallistuminen edellyttää, että olet sekä rekisteröitynyt että kirjautunut saamasi sähköpostin mukaisesti profiiliisi. Ohjelmaosuuksien osallistujamäärää ei ole rajattu.

Huomio: Voit käyttää swapcard-alustalle ilmoittautuessasi samaa salanaaa kuin rekisteröityessäsi. Suosittelemme tapahtuma-alustan osoitteen lisäämistä selaimen kirjanmerkkeihin, jotta pääset myöhemmin kätevästi takaisin tapahtumaan. Kun olet hoitanut vaiheet 1 ja 2, voit kirjautua suoraan alustalle myös osoitteessa https://ccweek.app.swapcard.com/.

Huomio: Kun olet kerran jo rekisteröitynyt, pääset kirjautumaan rekisteröitymiseesi myös CCW-sivuston Register free -painikkeesta. Vieritä aivan avautuvan sivun loppuun – sieltä löytyy mahdollisuus kirjautua, jos on rekisteröitymisen jo tehnyt.