Näyttely

Valtakunnallisten Ravitsemuspäivien tuote- ja palvelunäyttely on tänä vuonna muiden päivien tapaan virtuaalinen, ja se toteutetaan samalla Prospectum Live -alustalla, missä päivien luennot ovat katsottavissa.

 

Mitä virtuaalinäyttely tarkoittaa?

Virtuaalinen näyttely koostuu perinteisten messujen tapaan messuosastoista, joissa voi tutustua yhteistyökumppaniemme tuotteisiin ja palveluihin esimerkiksi tuotekuvien ja -tietojen, tuote-esitteiden ja videoiden kautta.

Pääsylippu virtuaaliseen näyttelyyn kuuluu kaikkien osallistumispakettien hintaan. Näyttely on avoinna myös Ravitsemuspäivien jälkeen aina lokakuun loppuun asti.

 

Yhteydenotto näytteilleasettajiin 

Tämän lisäksi löytyvät virtuaalisista messuosastoista yhteistyökumppaniemme yhteystiedot, joiden avulla voi helposti laittaa viestiä näytteilleasettajille ja pyytää lisätietoja tai tarkempaa esittelyä tuotteesta. 

 

Tuotepaketti osana näyttelyä kaikille vähintään yhtenä päivänä osallistuville

Kaikki vähintään yhden päivän osallistumispaketin ostaneet saavat osana tuotenäyttelyä myös postitse lähetettävän näytepaketin, joka sisältää esimerkiksi tuotenäytteitä, esitemateriaalia ja muuta tietoa näyttelyn tuotteista. 

Yhteistyökumppanimme

Tähän mennessä yhteistyökumppaneiksi ovat ilmoittautuneet mm. :