Tyynelän tilan Maanviljelypäivä

TYYNELÄN TILA, Jokimäentie, Imatra

22.7.2021 klo 13.00 - n. 18.00

Tyynelän tilan Maanviljelypäivä on jo legendaariseksi muodostunut tapahtuma, joka kokoaa yhteen satoja maan kasvukunnon parantamisesta kiinnostuneita ympäri Suomea. Tilaisuuden ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja ja peltorasteja uudistavan viljelyn teemoissaa Erityisesti tarkastellaan nurmen hyödyntämistä kasvinviljelytilan kierrossa. 

Ilmoittautuminen on auki 9.6.2021 alkaen Carbon Action klubilaisille ja aukeaa muulle kansalle 14.6.2021. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä, tai tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

Tyynelän tilan Maanviljelypäivän peltorasteilla kuljetaan myös Uudistavan viljelyn e-opiston teemoissa. Rekisteröidy jo valmiiksi kurssille tästä linkistä. 

Huom! Koronatilanteen vuoksi jokainen voi ilmoittaa mukaan vain itsensä, jotta jokainen osallistuja voidaan tavoittaa tarvittaessa. 

Seuraamme koronarajoituksia ja huolehdimme hygieniasta paikan päällä. Mikäli rajoitukset antavat aihetta muuttaa osallistujamääriä, mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule paikalle vain täysin terveenä, huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä muihin osallistujiin.

Ilmoittautuminen päättyy 20.7.2021

Lämpimästi tervetuloa Maanviljelypäivään!

Lisätiedot:

Tapahtumasta: Juuso Joona, puh. 050 360 9632 juuso.joona@tyynelantila.fi 

Ilmottautumisesta: Sanna Söderlund, puh. 040 777 5515, sanna.soderlund@bsag.fi

Tilaisuuden järjestävät Tyynelän tila ja  Baltic Sea Action Group/Carbon Action Klubi sekä suuri yhteistyökumppanien joukkko: ProAgria Etelä-Suomi (Elina 2-hanke), Joutsenon MMS, Kymen Luomu, Soilfood, Maaseutuverkosto, SoildiverAgro, Peltosiemen, Naturcom, Imatra ja Green reality Lappeenranta.

Ohjelma