Water-opiskelijakuntafestivaalit Lahdessa keväällä 2022 

Tule mukaan viettämään kevään valoisinta viikonloppua 23.–24.4. Lahteen!


Lukio on luonnollisesti ihmisen parasta aikaa. Miltä kuulostaisi tehdä lukioajastasi vieläkin parempaa? Tule Watereille! 

Water-opiskelijakuntafestivaalit on opiskelijakuntakoulutus, joka tarjoaa sinulle valmiudet hohdokkaaseen opiskelijakuntatoimintaan ja on Lukiolaisten suurimpia ja kauneimpia tapahtumia. Watereilla opit uutta lukiosi ja itsesi kehittämisestä, tutustut lukiolaisiin ympäri Suomen ja inspiroidut takuuvarmasti!

Watereilla

  • pääset vaihtamaan ideoita ja kokemuksia muiden lukiolaisten kanssa
  • opit perustiedot- ja taidot opiskelijakuntatoiminnasta ja lukiovaikuttamisesta
  • kehität itseäsi oman kiinnostuksesi mukaan (teemoina esim. mielen hyvinvointi, neuvottelutaidot, oman opiskelun tehostaminen) 
  • saat koulutuksen oman vastuualueesi  (puheenjohtajat, sihteerit, tapahtumavastaavat…) onnistuneeseen hoitamiseen

Waterit on suunnattu kaikille itsensä ja opiskelijayhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneille lukiolaisille. Tätä lukolaiskokemusta et voi jättää väliin! 


TAPAHTUMAHINNAT

  • SLL-jäsen: 55€
  • ei SLL-jäsen: 80€
  • Early bird -hinta: 40€
  • Ilman majoitusta: 15 €

Tapahtuman hinta on Lukiolaisten Liiton jäsenille 55 euroa ja muille 80 euroa. Hintaan sisältyy ohjelma ja koulutukset sekä hotellimajoitus ja -aamupala. Ilman majoitusta tapahtuman hinta on 15 euroa. Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa lauantaina n. klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 16.30. Tarkemmat tiedot tapahtumasta saat sähköpostiisi noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. 

Aikaisen varaajan etuna saat tapahtuman majoituksen kanssa edullisempaan 40 euron hintaan, jos olet jo Lukiolaisten jäsen käyttämällä koodia AIKAINENLAHTI. Koodi on voimassa 13.2. saakka. Koodin voit lisätä ennen maksua.

Jos haluat saada tapahtuman jäsenhintaan, voit liittyä jäseneksi osoitteessa lukio.fi/liity. Jäsenyyden hinta on 20 euroa vuodessa.

Maksuttoman tapahtuman haku. Voit hakea Wareille tapahtumamaksun hyvitystä. Tämä hyvitys myönnetään maksimissaan 3 (kolmelle) hakijalle per Waterit hakemuksen perusteella. Lisää maksuttomasta tapahtumasta voit lukea hakulomakkeesta.


TAPAHTUMAN TURVALLISUUS 

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle.

Pidämme huolta pandemia-ajan turvallisuudesta:Tapahtumalla noudatetaan hygieniaturvallisuussuunnitelmaa, jota päivitetään tarvittaessa. Jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen turvallisesti ja yhdenvertaisesti, noudatamme kaikki turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhdenvertaisuudesta huolehtii häirintäyhdyshenkilöt.

Tapahtuman osallistujat ovat vakuutettuja. Vakuutus koskee itse koulutusta, piirijärjestön iltaohjelmaa sekä liiton järjestämää hotellimajoitusta.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuman tilat ovat esteettömät. Tarkemmissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä opiskelijatoiminnan asiantuntija Millaan (milla.rekola@lukio.fi).


ILMOITTAUTUMISESTA JA PERUMISESTA

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään 20.3. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ella.ossi@lukio.fi. Jos ilmoittautumisen peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, rahoja ei palauteta.

Koronapandemian vuoksi voit perua tapahtuman maksutta, jos sinulla on flunssaoireita.

Saat ilmoittautumisestasi kuitin sähköpostiin. Jos kuittia ei kuulu, ilmoittautumisesi ei todennäköisesti ole onnistunut. Jos näin käy, ole yhteydessä tapahtumasihteeri Ellaan (ella.ossi@lukio.fi). Suosittelemme maksamaan tapahtuman heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Jos et pysty maksamaan tapahtumaa ilmoittautumishetkellä, lähetämme laskun sähköpostilla. Laskutuslisä on 5 euroa. Muistathan käyttää maksaessasi viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikein, jolloin maksusuorituksesi ei näy meillä.


LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Lisätietoja tapahtumasta saat liiton varapuheenjohtaja Emmiinalta tai opiskelijatoiminnan asiantuntija Millalta

Emmiina Kuisma, emmiina.kuisma@lukio.fi, 050 378 9444

Milla Rekola, milla.rekola@lukio.fi, 050 433 2281

Tapahtumalla valokuvataan ja kuvia käytetään Lukiolaisten markkinoinnissa. Jos et halua tulla kuvatuksi, ilmoita asiasta tapahtuman järjestäjälle heti tapahtuman alussa.


TIETOSUOJA 

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joille tietojen käyttö on tapahtuman turvallisuuden kannalta tärkeää.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ