Water-opiskelijakuntafestivaalit Kuopio 2019

Tule mukaan viettämään syksyn säihkyvintä viikonloppua 12.–13.10. Kuopioon!

Lukio on luonnollisesti ihmisen parasta aikaa. Miltä kuulostaisi tehdä lukioajastasi vieläkin parempaa? Tule Watereille! Water-opiskelijakuntafestivaalit tarjoaa sinulle valmiudet hohdokkaaseen opiskelijakuntatoimintaan ja on Lukiolaisten suurimpia ja kauneimpia tapahtumia. Watereilla opit uutta, tutustut lukiolaisiin ympäri Suomen ja inspiroidut takuuvarmasti! Saat kattavan koulutuksen opiskelijakuntatoiminnan eri osa-alueista ja pääset vaihtamaan ideoita muiden lukiolaisten kanssa. Tämän lisäksi opit taitoja, joista on hyötyä myös lukion ulkopuolella. Waterit on suunnattu kaikille itsensä ja opiskelijayhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneille lukiolaisille. Tätä et voi jättää välistä!

TAPAHTUMAINFO

Tapahtuman hinta on Lukiolaisten jäsenille 50 euroa ja muille 75 euroa. Hintaan sisältyy ohjelma ja koulutukset sekä hotellimajoitus ja -aamupala. Ilman majoitusta tapahtuman hinta on 15 euroa. Tapahtuma alkaa lauantaina n. klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 16.30. Tarkemmat tiedot tapahtumasta saat sähköpostiisi noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos haluat saada tapahtuman jäsenhintaan, voit liittyä jäseneksi osoitteessa lukio.fi/liity. Jäsenyyden hinta on 20 euroa vuodessa.

HUOMIOI

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle.

Tapahtumalla valokuvataan ja kuvia käytetään Lukiolaisten markkinoinnissa. Jos et halua tulla kuvatuksi, ilmoita asiasta tapahtuman järjestäjälle heti tapahtuman alussa.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuman tilat ovat pääasiallisesti esteettömät. Tarkemmissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä opiskelijatoiminnan suunnittelijaan Nooraan (yhteystiedot alla).

ILMOITTAUTUMISESTA JA PERUMISESTA

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään 22.9. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen antti.kivi@lukio.fi. Jos ilmoittautumisen peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, rahoja ei palauteta.

Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiin. Jos vahvistusta ei kuulu, ilmoittautumisesi ei välttämättä ole onnistunut. Jos näin käy, ole yhteydessä varapuheenjohtaja Anttiin (yhteystiedot alla). Suosittelemme maksamaan tapahtuman heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Jos et pysty maksamaan tapahtumaa ilmoittautumishetkellä, lähetämme laskun sähköpostilla. Laskutuslisä on 5 euroa. Muistathan käyttää maksaessasi viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikein, jolloin maksusuorituksesi ei näy meillä.

TIETOSUOJA

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja.

LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta lukio.fi/tapahtumat.

Lisäksi voit olla yhteydessä liiton varapuheenjohtajaan Anttiin tai opiskelijatoiminnan suunnittelijaan Nooraan.

Antti Kivi, antti.kivi@lukio.fi, 050 544 7406

Noora Korhonen, noora.korhonen@lukio.fi, 050 433 2281