Water Mikkeli 27.–28.4.2024

Tule mukaan viettämään kevään huikeinta viikonloppua 27.–28.4. Mikkelissä!


Lukio on luonnollisesti ihmisen parasta aikaa. Miltä kuulostaisi tehdä lukioajastasi vieläkin parempaa? Tule Watereille! 

Water-opiskelijakuntafestivaalit on opiskelijakuntakoulutus, joka tarjoaa sinulle valmiudet hohdokkaaseen opiskelijakuntatoimintaan ja on Lukiolaisten suurimpia ja kauneimpia tapahtumia. Watereilla opit uutta lukiosi ja itsesi kehittämisestä, tutustut lukiolaisiin ympäri Suomen ja inspiroidut takuuvarmasti!

Watereilla

  • pääset vaihtamaan ideoita ja kokemuksia muiden lukiolaisten kanssa
  • opit perustiedot- ja taidot opiskelijakuntatoiminnasta ja lukiovaikuttamisesta
  • kehität itseäsi oman kiinnostuksesi mukaan (teemoina esim. mielen hyvinvointi, neuvottelutaidot, oman opiskelun tehostaminen) 
  • saat koulutuksen oman vastuualueesi  (puheenjohtajat, sihteerit, tapahtumavastaavat…) onnistuneeseen hoitamiseen

 

Waterit on suunnattu kaikille itsensä ja opiskelijayhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneille lukiolaisille. Tätä lukiolaiskokemusta et voi jättää väliin! 

Tapahtuma on suomenkielinen. TAPAHTUMAHINNAT

  • Lukiolaisten Liiton jäsen: 60€
  • ei Lukiolaisten Liiton jäsen: 85€
  • Early bird -hinta (vain Lukiolaisten Liiton jäsenille): 40€
  • Ilman majoitusta: 15 €

Tapahtuman hinta on Lukiolaisten Liiton jäsenille 60 euroa ja muille 85 euroa. Hintaan sisältyy ohjelma ja koulutukset sekä hotellimajoitus ja -aamupala. Ilman majoitusta tapahtuman hinta on 15 euroa. Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa lauantaina n. klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 16.30. Tarkemmat tiedot tapahtumasta saat sähköpostiisi noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. 

Aikaisen varaajan etuna saat tapahtuman majoituksen kanssa edullisempaan 40 euron hintaan, jos olet jo Lukiolaisten jäsen käyttämällä koodia AIKAINENMIKKELI. Koodi on voimassa 18.2. saakka. Koodin voit lisätä ennen maksua.

Jos haluat saada tapahtuman jäsenhintaan, voit liittyä jäseneksi osoitteessa lukio.fi/liity. Jäsenyyden hinta on 20 euroa vuodessa.

Maksuttoman tapahtuman haku. Voit hakea Wareille tapahtumamaksun hyvitystä. Tämä hyvitys myönnetään maksimissaan 3 (kolmelle) hakijalle per Waterit hakemuksen perusteella. Lisää maksuttomasta tapahtumasta voit lukea hakulomakkeesta. Maksutomman tapahtuman haku päättyy 12.2.

Jäsenopiskelijakunnat saavat ilmoittaa tapahtumalle yhden osallistujan vuodessa maksutta. Lisäksi jäsenopiskelijakunnan 5 opiskelijaa vuodessa pääsee Watereille koko ilmoitautumisen ajan Early bird -hinnalla. Lue lisää Lukiolaisten opiskelijakuntajäsenyydestä täältäTAPAHTUMAN TURVALLISUUS 

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle.

Jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen turvallisesti ja yhdenvertaisesti, noudatamme kaikki turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhdenvertaisuudesta huolehtii häirintäyhdyshenkilöt.

Tapahtuman osallistujat ovat vakuutettuja. Vakuutus koskee itse koulutusta, piirijärjestön iltaohjelmaa sekä liiton järjestämää hotellimajoitusta.ESTEETTÖMYYS

Tapahtuman tilat ovat esteettömät esim. pyörätuolilla liikkumiseen. Mikäli tarvitset kuuloon, näköön, liikkumiseen tai muihin asioihin liittyviä erityisjärjestelyjä, ilmoitathan siitä lomakkeella. 

Ilmoitathan myös sairauksista, joista järjestäjän olisi hyvä tietää. 

Suomen Lukiolaisten Liitto tarjoaa maksuttoman osallistumisen osallistujan henkilökohtaiselle avustajalle. Ilmoitathan myös mahdollisesta avustajasta ilmoittautumislomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen. 

Tarkemmissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumasihteeri Eetuun (eetu.saari@lukio.fi)ILMOITTAUTUMISESTA JA PERUMISESTA

Tapahtumaan voi ilmoittautua 20.3asti, ellei tapahtuma täyty ennen sitä.

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään 20.3. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eetu.saari@lukio.fi. Jos ilmoittautumisen peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, rahoja ei palauteta ilman lääkärintodistusta/muuta selvitystä. Katso Lukiolaisten peruutusehdot täältä

Saat ilmoittautumisestasi kuitin sähköpostiin. Jos kuittia ei kuulu, ilmoittautumisesi ei todennäköisesti ole onnistunut. Jos näin käy, ole yhteydessä Eetuun (eetu.saari@lukio.fi). Suosittelemme maksamaan tapahtuman heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Jos et pysty maksamaan tapahtumaa ilmoittautumishetkellä, lähetämme laskun sähköpostilla. Laskutuslisä on 5 euroa. Muistathan käyttää maksaessasi viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikein, jolloin maksusuorituksesi ei näy meillä.LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Lisätietoja tapahtumasta saat liiton varapuheenjohtaja Iina-Lotalta tai opiskelijatoiminnan asiantuntija Millalta

Iina-Lotta Kuisma, iina-lotta.kuisma@lukio.fi, 050 378 9444

Milla Rekola, milla.rekola@lukio.fi, 050 433 2281TIETOSUOJA 

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joille tietojen käyttö on tapahtuman turvallisuuden kannalta tärkeää.