Tutorohjaajien peruskoulutus 16.5.2024 klo 10.00–16.00 Tampereella


Tutortoiminta on oiva keino perehdyttää uudet opiskelijat osaksi opiskelukulttuuria, rakentaa yhteishenkeä ja tarjota opiskelijoille matalan kynnyksen vertaistukea. Mutta miten tämä käytännössä tapahtuu? Koulutuksesta saat napakat eväät opiskeluhyvinvoinnin vahvistamiseksi omassa lukiossasi/oppilaitoksessasi. 

Tutorit tarvitsevat tuekseen osaavan ja motivoituneen ohjaajan. Koulutuksessa

  • saat inspiraatiota ja eväitä tutorohjaajan roolissa toimimiseen, tutortoiminnan käytännön toteuttamiseen, ryhmäyttämiseen ja toiminnan kehittämiseen
  • opit tutortoiminnan peruselementeistä toiminnallisin ja vuorovaikutuksellisin menetelmin 
  • pääset vaihtamaan kokemuksia ja saat vinkkejä muilta tutorohjaajilta


Koulutus tarjoaa hyödyllistä tietoa ennen kaikkea tehtävässään aloittavalle tutorohjaajalle, mutta myös kokeneempi ohjaaja voi ammentaa koulutuksesta motivaatiota työhönsä.

Koulutus on maksuton. Ruokailut ovat omakustanteisia.ILMOITTAUTUMINEN, PERUUTUKSET JA VIESTINTÄ


Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 25.4.
täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Mahdolliset peruutukset toivomme myös tähän päivämäärään mennessä. 

Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei kuulu, ilmoittautumisesi ei välttämättä ole onnistunut. Jos näin käy, olethan yhteydessä koulutuskoordinaattori Elisaan (yhteystiedot alla). 

Koulutuksen toteuttamisen minimiosallistujamäärä on 15 hlöä.
Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan, siitä viestitään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta lähetetään ilmoittautuneille toukokuun alussa.


Ilmoittautumisen peruutus
Koulutukseen ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan puitteissa (25.4. asti). Jos osallistuja on ilmoittautunut koulutukseen, mutta ei saavu paikalle tai peruuttaa osallistumisensa ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, hänelle lähetetään 20€ lasku, ellei henkilöllä ole esittää lääkärintodistusta tai muuta pätevää syytä poissaolostaan.  
KOULUTUSTILA

Koulutus järjestetään Kulttuuritalo Laikussa (Keskustori 4, 33100 Tampere) Tampereen keskustassa. 


TIETOSUOJA

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja.LISÄTIETOA KOULUTUKSESTA

Koulutuksen toteuttaa valtakunnallinen tutorverkosto (bit.ly/tutorverkosto), joka tukee useiden organisaatioiden yhteistyönä toisen asteen tutortoimintaa.

Koulutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä koulutuskoordinaattori Elisaan: elisa.brusila@sakury.net, 040 415 6080.