Tutorkoulutus 6.5.2021 Zoomissa

Kevät etenee kovaa vauhtia ja on aika hioa tutorit timanttiseksi tukijoukoksi ensi syksynä lukioon marssiville ykkösille! Järjestämme siis lukioille yhteisen etätutorkoulutuksen torstaina 6.5. klo 12–15 Zoomissa.


Koulutus on suunnattu kaikille tutoreille lukiosta riippumatta, minkä vuoksi ohjelmassa keskitytään tutoroinnin perusasioihin: tutorin rooliin ja tehtäviin sekä ryhmäyttämisen perusteisiin. 


Koulutus ei ole kaikenkattava, mutta on hyvä alku tutortoiminnan käynnistämiseen.
Koulutus on maksuton. Koulutuskielenä on suomi.


Ohjelmaluonnos
12:00 Aloitus, esittäytymiset ja koulutuksen ohjeistus 
12:10 Tutorin rooli ja tehtävät
12:55 Tauko 
13:05 Ryhmäyttämisen ABC
13:50 Tauko 
14:00 Oman lukion tutorporukkaan tutustuminen ja ryhmäytyminen
14:50 Koonti ja palaute 
15:00 Koulutus päättyy Ilmoittautuminen on päättynyt, sillä koulutus on täynnä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat osallistumisohjeet koulutusviikon alussa.

Järjestämme toisen vastaavan etätutorkoulutuksen ke 19.5. klo 12–15. Voit ilmoittautua koulutukseen tästä. 


Ilmoittautumislomakkeessa kysytty yhteyshenkilö voi olla esim. tutortoimintaa ohjaava opettaja. Yhteyshenkilö ilmoittaa koulutukseen osallistuvien tutoreiden lukumäärän ja osallistumistavan (seuraavatko osallistujat koulutusta ryhmänä luokasta vai kukin omalta koneeltaan).

Lähetämme muutamaa päivää ennen koulutusta lukioiden yhteyshenkilöille tarkemman ohjeistuksen, koulutuksen ohjelman ja liittymislinkin Zoomiin. Toivomme, että yhteyshenkilöt jakavat nämä tiedot eteenpäin muille tutorkoulutukseen osallistuville lukiossaan.


Lämpimästi tervetuloa!


Lisätiedot:
Tua Halen, varapuheenjohtaja, tua.halen@lukio.fi, puh. 050 378 9444
Milla Rekola, opiskelijatoiminnan suunnittelija, milla.rekola@lukio.fi, p. 050 433 2281