Tervetuloa Lukiolaisten Talvipäiville!

 
Lukiolaisten Talvipäivät on vuoden 2023 täysillä käynnistävä tapahtuma, joka järjestetään 20.–22.1.2022 Rovaniemellä. Viikonlopun aikana pääset kouluttautumaan juuri niistä asioista, joita tarvitset omalla vastuualueellasi piirin toiminnassa – muun muassa viestinnästä, vaikuttamisesta tai vaikkapa opiskelijakuntatoiminnasta. Tapahtumalla pääset myös sukeltamaan Lukiolaisten Liiton toiminnan mahdollisuuksien pariin yhdessä muiden lukiolaisten kanssa. Viikonloppu tarjoaa jokaiselle lukiolaiselle mahdollisuuden löytää paikkansa Lukiolaisten Liiton toiminnassa.

Tervetuloa mukaan!


TAPAHTUMAINFO

Aloitamme tapahtuman perjantaina 20.1. klo 12.00.  Sunnuntaina 22.1. lopetamme klo 16.00. Tapahtumapaikkana on Lyseonpuiston lukio Rovaniemellä (Ruokasenkatu 18, 96200 Rovaniemi).

 

TAPAHTUMAHINNAT

  • Lukiolaisten Liiton jäsen: 60€
  • ei Lukiolaisten Liiton jäsen: 100€
  • Early bird -hinta (vain Lukiolaisten Liiton jäsenille): 50€
  • Ilman majoitusta: 15 €

 

Tapahtumahinnat sisältävät ohjelman ja koulutukset. Hotellimajoitus ja -aamiainen sisältyy muihin kuin Lippu ilman majoitusta -lipputyyppiin. 

Aikaisen varaajan etuna saat Lukiolaisten jäsenenä tapahtuman edullisempaan 50€ hintaan 21.12. asti koodilla TPEARLYBIRD. Koodi tulee lisätä ennen maksua. 

Jos haluat saada tapahtuman jäsenhintaan, voit liittyä jäseneksi osoitteessa lukio.fi/liity. Jäsenyyden hinta on 20 euroa vuodessa.

 

Voit hakea Talvipäiville tapahtumamaksun hyvitystä. Lisää maksuttomasta tapahtumasta voit lukea hakulomakkeesta.

 

ILMOITTAUTUMISESTA JA PERUMISESTA

Ilmoittautuminen on auki 3.1.2023 asti

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään 3.1.2023 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eetu.saari@lukio.fi

Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiin. Jos vahvistusta ei kuulu, ilmoittautumisesi ei välttämättä ole onnistunut. Jos näin käy, ole yhteydessä 2023 varapuheenjohtaja Hugoon.

 

TAPAHTUMAN TURVALLISUUS 

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle.

Pidämme huolta pandemia-ajan turvallisuudesta:Tapahtumalla noudatetaan hygieniaturvallisuussuunnitelmaa, jota päivitetään tarvittaessa. Jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen turvallisesti ja yhdenvertaisesti, noudatamme kaikki turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhdenvertaisuudesta huolehtii häirintäyhdyshenkilöt.

Tapahtuman osallistujat ovat vakuutettuja. Vakuutus koskee itse koulutusta, piirijärjestön iltaohjelmaa sekä liiton järjestämää hotellimajoitusta.

 

ESTEETTÖMYYS JA ERITYISJÄRJESTELYT

Tapahtuman tilat ovat esteettömät pyörätuolilla liikkumiseen. Mikäli tarvitset kuuloon, näköön, liikkumiseen tai muihin asioihin liittyviä erityisjärjestelyjä, ilmoitathan siitä lomakkeella. 

Ilmoitathan myös sairauksista, joista järjestäjän olisi hyvä tietää. 

Suomen Lukiolaisten Liitto tarjoaa maksuttoman osallistumisen osallistujan henkilökohtaiselle avustajalle. Ilmoitathan myös mahdollisesta avustajasta ilmoittautumislomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen. 

Tarkemmissa esteettömyyteen tai erityisjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumasihteeri Eetuun (eetu.saari@lukio.fi)

 

YHTEYSHENKILÖT

Lisätietoa tapahtumasta voi kysellä liiton 2023 varapuheenjohtaja Hugolta:

Hugo Pylkkö, 0458068383, hugo.pylkko@lukio.fi

 

TIETOSUOJA 

Tiedot ovat osa Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumarekisteriä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta lukio.fi/tietosuoja. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joille tietojen käyttö on tapahtuman turvallisuuden kannalta tärkeää.‚Äč

 

Rovaniemellä nähdään! <3