Syyspäivät 2021

Tervetuloa lukiolaisten Syyspäiville Tampereelle 4.–5.9.2021!

Lukiolaisten Syyspäivät ovat tämän vuoden paras mahdollisuus kouluttautua, kehittää itseään sekä tutustua liiton toimintaan hauskaa pitäen. Tätä tapahtumaa et halua missata!

Syksyn alun lukiolaispäivät sukeltaa vaikuttamisen saloihin. Syyspäivillä lukiolaiset pääsevät vaikuttamaan Lukiolaisten liiton linjoihin vuodelle 2022, osallistumaan erilaisiin työskentelyihin ja hemmottelemaan itseään osana terävää lukiolaisjoukkoa. Tulet olemaan osa reippaasti yli satapäistä lukiolaisjoukkoa, joten hyvä seura on taattu!

Nähdään Tampereella! 

 

TAPAHTUMAINFO:

Tapahtuma alkaa lauantaina klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina klo 16.30. Tapahtumamaksu sisältää ohjelman ja koulutuksen sekä hotellimajoituksen. Majoittujille kuuluu hintaan sunnuntaina aamiainen, muuten ruokailu on omakustanteista. 

Tapahtuma- sekä majoituspaikkana toimii Sokos Hotel Torni Tampereella.

Aikaisille ilmoittautujille (Early bird) tapahtuman hinta on 40 euroa. Tämä Early Bird -hinta on voimassa niille, jotka ilmoittautuvat viimeistään 8.8. Tämän jälkeen tapahtuman normaalihinta on 50 euroa. Ilman majoitusta tapahtuman hinta on 15 euroa.

Mikäli tapahtumaa ei voida järjestää kokoontumisrajoitusten kiristyessä, järjestetään se etäyhteyksillä. Silloin tapahtuman maksu palautetaan ilmoittautuneille. 


ESTEETTÖMYYS:

Tapahtuman tilat ovat pääasiallisesti esteettömät. Tarkemmissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä järjestösuunnittelija Sanniin (yhteystiedot alla).


HUOMIOI:

Tapahtuma on päihteetön ja käytäntöä valvotaan. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan tätä ehtoa. Jos osallistuja käyttää päihteitä, hänet poistetaan tapahtumalta ja tapahtuman maksajalle ilmoitetaan asiasta. Alaikäisten kohdalla ilmoitamme myös huoltajille. Jos olet alle 18-vuotias, muistathan kysyä huoltajaltasi luvan lähteä tapahtumalle. Pyydämme myös yli 18-vuotiaita lisäämään huoltajakenttään lähiomaisen yhteystiedot hätätapauksia varten.

Huomioithan että tapahtumalla valokuvataan ja kuvia saatetaan käyttää Lukiolaisten markkinoinnissa. Jos et halua halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä tapahtuman järjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa "Muuta huomioitavaa".

Majoitus tapahtuu hotellissa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää toiveesi huonekavereista. Hotellissa huonekaveritoive saattaa tarkoittaa myös esimerkiksi yläsängyssä nukkujaa. Huoneet ovat erikokoisia, joten emme voi taata kaikille huonekaveritoiveen toteutumista.

Pidämme huolta pandemia-ajan turvallisuudesta. Tampereen Sokos hotel Tornin henkilökunnan kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen pystymme takaamaan tapahtumapaikalla turvavälit ja riittävän käsihygienian. Meillä on myös tapahtumalla käytössä AVI:n vaatima hygieniaturvallisuussuunnitelma, joka on Tampereen tartuntatautilääkärien hyväksymä. Hygieniaturvallisuussuunnitelman voit lukea täältä. 

Jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua koulutukseen turvallisesti ja yhdenvertaisesti, noudatamme kaikki turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhdenvertaisuudesta huolehtii häirintäyhdyshenkilöt.


ILMOITTAUTUMISESTA:

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksen voi tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään 16.8.2021 mennessä. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksuttomasti flunssaoireilla tai lääkärintodistuksella. Peruutusehdot löytyvät täältä.

Saat ilmoittautumisestasi kuitin sähköpostiin. Jos kuittia ei kuulu, ilmoittautumisesi ei todennäköisesti ole onnistunut. Jos näin käy, ole yhteydessä varapuheenjohtaja Tuaan tai järjestösuunnittelija Sanniin (molempien yhteystiedot löytyvät alta). Suosittelemme maksamaan tapahtuman heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa.

Ilmoittautuneille lähetetään viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tapahtumakirje sähköpostiin. Tapahtumakirjeessä saat kaiken tarvittavan informaation tapahtumalle sallistumiseen.

YHTEYSHENKILÖT:

Lisätietoa tapahtumasta voi kysellä liiton varapuheenjohtajalta Tualta tai järjestösuunnittelijalta Sannilta:

📞 Tua Halen, 050 378 9444, tua.halen@lukio.fi

📞 Sanni Salmenoja, 046 923 3003, sanni.salmenoja@lukio.fi