Oulu Optometria Forum 2023

16.09.2023 klo 09:30

Optisen alan ja NÄE Ry:n  syksyn tärkein tapahtuma tulee taas! Tänä vuonna tapahtuman teemana on Mikroskooppi ja Silmä - mitä tutkitaan, miksi tutkitaan ja miten löydöksiin tulee suhtautua. Perinteisten luentojen lisäksi on mahdollisuus osallistua myös työpajoihin - lue työpajoista lisää tästä linkistä!

  

Mikroskooppi - jokaisen optikon kaveri

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään lauantaina 16.9.2023 ja luvassa on mielenkiintoisia luentoja silmän terveyden tutkimiseen sekä mikroskopointiin liittyen. Paikan päällä on myös mahdollisuus osallistua aihetta käsitteleviin työpajoihin. 

Täydennyskoulutuspäivän aikana on mahdollisuus kerätä jopa 6 täydennyskoulutuspistettä mielenkiintoisten ja ajankohtaisten luentojen sekä työpajojen avulla! Osallistuessasi koulutuspäivän luennoille saat viisi (5) täydennyskoulutuspistettä. Jos osallistuu luentojen lisäksi työpajaan, on mahdollisuus hakea itsellesi kuutta (6) täydennyskoulutuspistettä. ydennyskoulutusrekisterin löydät täältä. 

Työpajoihin osallistujalla on mahdollista saada yksilöllistä ohjausta erilaisiin silmän terveydentilan tutkimuksiin.

Lisäksi on mahdollisuus päästä verkostoitumaan alan yritysten kanssa, unohtamatta mahdollisuutta käydä mielenkiintoisia keskusteluja niin asiantuntijoiden kuin kollegoiden kanssa.

Paikalla on yrityksien näytteilleasettajia, jotka tuovat esille alan tuotteita ja palveluita. Heihin on mahdollista tutustua päivän aikana, sillä näyttely kiertelyyn on varattu runsaasti aikaa.

Oulu Optometria Forum järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kontinkankaan kampuksella (Kiviharjuntie 4, 90220 Oulu). Paikalle on helppoa saapua omalla autolla, sillä tapahtumapäivän ajan pysäköinti on maksutonta kampuksen pysäköintialueella. Oulun keskustasta matkaa Kontinkankaan kampukselle on noin 2,5 kilometriä, joten saapuminen kävellen tai pyörällä on myös mahdollista. Kampuksen pihalla on runsaasti pysäköintitilaa pyörille.

Paikalle on myös helppo saapua julkista liikennettä hyödyntäen, sillä liikenne kulkee tiheästi keskustan ja kampuksen välillä. Lisää tietoja bussiyhteyksistä löydät täältä!

Koulutuspäivän aikana nautitaan sekä lounas että kaksi kahvitarjoilua. 

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös stream -yhteydellä.

Työpajoihin ei stream -yhteydellä ole mahdollista osallistua. 

 

Oulu Optometria Forumin järjestäjinä tänä vuonna toimivat: Sanni Lindholm, Henni Kantola ja Nina Elfving. Opinnäytetyönä järjestettävä tapahtuma tuotetaan yhteistyössä NÄE ry:n ja OAMK:n kanssa

Oulu Optometria Forum on myös SOME:ssa #OOF2023

Tietoa luennoitsijoista, luennoista sekä päivän ohjelmasta päivitetään nettisivujen lisäksi some-kanavissamme, joten otathan seurantaan @nae_tapahtumat Instagramissa sekä @naetoimiala Facebookissa!

Tapahtuman viralliset tunnisteet ovat #ouluoptometriaforum ja #OOF2023.