Optometrisen koulutusohjelman rinnalla tarjolla lauantaina 11.2. optisen alan ammattilaisille räätälöity luentokokonaisuus vastuullisuudesta.

Yritysten menestys ei tulevaisuudessa voi perustua enää pelkästään taloudelliseen menestykseen. Elämme ajassa, jossa yritysten on kyettävä osoittamaan vastuullisuutta myös muiden kestävän kehityksen osa-alueiden osalta. Taloudellinen, ekologinen ja sosiokulttuurinen kestävyys täydennettynä eettisellä ja turvallisella toiminnalla muodostavat toinen toistaan tukevan pohjan menestyvälle yritystoiminnalle.

Kuluttajien arvojen muutos kohti ekologisuutta ja vastuullisuutta asettaa vaatimuksia tuotteiden laadulle, eettisyydelle, ekologiselle kestävyydelle sekä koko arvoketjun läpinäkyvyydelle. Ostopäätöksiä tehdään tulevaisuudessa enemmän ja enemmän arvopohjaisesti. Vastuullisesti toimiva yritys, joka osaa kertoa toiminnastaan, arvoistaan ja tuotteistaan asiakkaiden toivomalla tavalla, on tulevaisuuden menestyjä.

Optinen ala on palvelujensa ja toimitusketjujensa kautta laajalti yhteydessä paikallisiin yhteisöihinsä sekä ympäristöön. Toimialalla on siten monia mahdollisuuksia vaikuttaa laajasti yhteiskuntaan ja toimialan hiilijalanjäljen pienenemiseen.

Näihin teemoihin NÄE2023-vastuullisuusluento tarjoaa kolmen ammattilaisen syvää asiantuntijuutta, näkemystä ja inspiraatiota vastuullisuuden ymmärtämiseksi ja jalkauttamiseksi osaksi oman yrityksen toimintaa.

Ohjelma:

12.15-13.00 Vastuullisuus liiketoiminnassa optisella alalla
Vastuullisuusasiantuntija ja -valmentaja Niina Ratsula, Code of Conduct Company

13.15-13.45 Suomalaisen työn arvostus ja merkitys
Tutkimuspäällikkö Jokke Eljala, Suomalaisen Työn Liitto

13.45-14.15 Kirkkaasti kotimainen vastuullisuus ja valmistus - CASE Piiloset
Myynti ja kehitysjohtaja Tomi Korhonen, Piiloset

‚Äč


Vastuullisuuskokonaisuus kuuluu NÄE2023-osallistumislipun hintaan. Luennot eivät oikeuta täydennyskoulutuspisteisiin. 
Maksimiosallistujamäärä 70 henkilöä. 

VASTUULLISUUS -luentokokonaisuus ostettavissa myös erikseen hintaan 149 € JÄSENET ja 249 € EI JÄSENET.

LISÄTIETOJA
Hanna-Liisa Erkheikki

hanna-liisa.erkheikki@naery.fi
puh. 040 5241718